Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

İl Sağlık Müdürü Kara, 2023 yılı çalışmalarını değerlendirdi

Sağlık

Osmaniye İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara, basın toplantısında 2023 yılı içerisinde yapılan, tamamlanan ve projelendirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kentte sağlık çalışanlarının özverili bir şekilde hizmet verdiğini söyleyen Kara, sağlık hizmetlerinde büyük artış olduğunu ifade etti.

Kara, devlet hastanesinin yeni personel alımları ve kapasitesine göre verdiği hizmet anlamında örnek hastaneler arasında yer aldığını aktardı.

Ekip çalışması sayesinde yeni hastanenin kısa sürede önemli aşama kaydettiğini anlatan Kara, “Bazı bölümlerde doktor eksikliği yaşanıyor fakat bu sorunlar kısa sürede çözülecek. Kadirli, Bahçe ve Hasanbeyli hastanelerinin tamamlanmasıyla sağlık hizmetleri daha da iyileşecektir. Sağlık çalışanlarımızın üstün performansı sayesinde döner sermayede yüzde 100 oranında artış sağlandı. Bu da hastanemizi sağlık çalışanları arasında görev yapma tercihinde önemli bir etken olacaktır. Bu anlamda bir ekip ruhu ile çalışma gösteren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Kara, kentteki sağlık yatırımlarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

Sağlık İl Müdürü Kara’nın konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.