Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

OKÜ'de 11 bölüme ilk defa öğrenci alınacak

Sağlık

OKÜ tarafından Yükseköğretim Kurulu’na (YÖK) yapılan başvuru sonucunda 3 yeni bölümün açılmasına ve bu 3 bölümüme ilk defa öğrenci alınmasına karar verildi. OKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümüne 15, Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümüne 60 ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümüne 40 öğrenci alınması uygun görüldü.

OKÜ tarafından Yükseköğretim Kurulu’na (YÖK) yapılan başvuru sonucunda 3 yeni bölümün açılmasına ve bu 3 bölümüme ilk defa öğrenci alınmasına karar verildi.

OKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümüne 15, Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümüne 60 ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümüne 40 öğrenci alınması uygun görüldü.

Daha önce de ilk defa öğrenci alacak bölümlerle birlikte Üniversite toplamda 11 bölüme 2020-2021 eğitim öğretim yılında 415 öğrenci alacak.

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, OKÜ bünyesinde yeni ve nitelikli bölümler açılarak eğitim-öğretim yapılanmasını geliştirme gayretinde olduklarını belirterek, “Önümüzdeki akademik yılda ilk defa öğrenci alınacak bölüm ve programlarımızın ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

OKÜ'ye ilk defa öğrenci alınacak bölümler;

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.