Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Önümüzdeki süreçte vakalarda artış olabilir!

Sağlık

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, yeni varyantın çok hızlı yayılması nedeniyle önümüzdeki süreçte artışlar olabileceğini belirtti.

Atatürk Caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlere Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Guddusi Arık katıldı. 

Denetimleri sırasında esnaf ve vatandaşlarımızın öncelikle hatırlarını sorarak bir süre sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, yeni varyantın çok hızlı yayıldığını ve çok dikkat edilmesi gerektiğini belirterek, kendi sağlığımız ve toplumumuzun sağlığı için tedbirlere hassasiyetle uyulmasının, aşı olmanın çok önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz denetimlerinin ardından yaptığı açıklamada, “Korona virüsle şu ana kadar iyi bir mücadele verdik, iyi de gidiyoruz hamdolsun. Ama bu yeni varyantın çok hızlı yayılması nedeniyle önümüzdeki süreçte artışlar olabileceğini düşünüyoruz. Dolayısıyla, daha dikkatli olmamız, bu mücadelede başarılı olmamız açısından, önemli. Aşılamada iyi gidiyoruz hamdolsun, bunu sürdürelim. Osmaniyeli hemşehrilerimle birlikte bu konuda hassasiyetimizi sürdürerek bu mücadeleyi en iyi şekilde sonuçlandıracağımıza inanıyorum.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.