Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'de 4 Şubat Dünya Kanser Günü farkındalık etkinliği

Sağlık

Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi'nde (KETEM) 4 Şubat Dünya Kanser Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Osmaniye İl Sağlık Müdürü Dr.Hasan Öznavruz ve Eşi Behiye Öznavruz , 4 Şubat “Dünya Kanser Günü” etkinlikleri çerçevesinde Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi'ne (KETEM) bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) sorumlusu Alican Mansuroğlu tarafından tertip edilen programa, daha önce kansere yakalanmış, KETEM sayesinde erken teşhis koyularak sağlığına kavuşmuş vatandaşlar da katıldı. Hastalığı yenen kişiler, bu hastalığın ölümcül olmadığını, erken tanıda her zaman için daha kolay tedavi şekli uygulandığı ve kurtulma oranının yüksek olduğunu bildiğimiz için hiç morallerini bozmadıklarını ve bu süreçte KETEM personellerine, sonraki süreç için doktorlara, hemşirelere ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, duygu ve düşüncelerini belirttiler. 

Etkinliğe, Kamu Sen ve Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Fatih Üstüner, Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Yusuf Başak, Ak Parti ve MHP Kadın Kolları Yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile İl Sağlık Müdürlüğü Yöneticileri ve personelleri katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.