Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye Yeni Devlet Hastanesi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi olacak

Sağlık

AK Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, yapımı devam eden Yeni Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. 

Kaya, gönüllerinden geçenin Hastanenin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin beraber yapması olduğunu söyledi. 

900 yatak kapasiteli Yeni Osmaniye Devlet Hastanesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya’ya İl Başkanı Seydi Gülsoy, Başkan Yardımcısı Necati Okur, Başhekim Dr. Bilgin Akoğul ve hastane müdürü Mustafa Şahin eşlik etti. 

Milletvekili Kaya, hastanenin açılış tarihinin henüz netleşmediğini söyleyerek, “900 yatak kapasiteli olarak Sağlık Bakanlığımız tarafından tescillenen Yeni Osmaniye Devlet Hastanemiz aynı zamanda Eğitim Araştırma Hastanesi olarak çok değerli hemşerilerimizin hizmetine en yakın zaman sunulacak. Hayırlı olsun Osmaniye'm” dedi. 

Kaya, gönüllerinden geçenin hastanenin resmi açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin birlikte yapması olduğunu söyledi.

Yorumlar (3)

Ali 1 Yıl Önce

Hastane olsun

Ali 1 Yıl Önce

Hastane olsun

Seyma 8 Ay Önce

Hastahane nin sistemini düzeltilmesini istiyorum. şikayetimizi bile baş hekime söyleyemedikten sonra kim bize yardımcı olacak koca hastane de Mr bile çekilmiyo randevu veriliyor aciliyeti olanlar öncelik li olmuyor. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.