Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'de PKK'ya ait sığınaklar bulundu

Sağlık

Osmaniye'de Amanos Dağlarında terör örgütüne ait sığınaklar içerisinde çok sayıda yaşam malzemesi ve patlayıcı madde yapımında kullanılan elektrik malzemeleri ele geçirildi. Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Komando Özel Harekat ve Komando timlerinin katılımıyla Amanoslar bölgesindeki kırsal alanda sürdürülen operasyonlar sırasında bölücü terör örgütünün kullandığı tespit edilen sığınak bulundu.

Osmaniye'de Amanos Dağlarında terör örgütüne ait sığınaklar içerisinde çok sayıda yaşam malzemesi ve patlayıcı madde yapımında kullanılan elektrik malzemeleri ele geçirildi.

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Komando Özel Harekat ve Komando timlerinin katılımıyla Amanoslar bölgesindeki kırsal alanda sürdürülen operasyonlar sırasında bölücü terör örgütünün kullandığı tespit edilen sığınak bulundu.


Ekiplerin yaptığı incelemede, içerisinde çok sayıda yaşam malzemesi ve patlayıcı madde yapımında kullanılan pil, kablo, akü gibi elektrik malzemeleri ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemelerle ilgili Cumhuriyet Savcılığının bilgisi doğrultusunda soruşturma başlatıldı.

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığınca, Terörle Mücadele kapsamında yürütülen operasyonlara aralıksız ve kararlılıkla devam edilmekte olduğu vurgulandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.