Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'de şiddete uğrayan doktor, sezeryan ameliyatına girdi

Sağlık

Osmaniye Devlet Hastanesinde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr.

Osmaniye Devlet Hastanesinde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Gokhan Gönen, hastanın yakınları tarafından darp edildi.

Dün akşam yaşanan şiddet olayının büyük üzüntüye neden olduğunu söyleyen İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, sağlık çalışanlarına yönelik yapılan her türlü şiddet olayını kınıyoruz dedi.

Op.Dr. Gokhan Gönen'e doğumhaneye muayene için gelen hastanın yakınları tarafından fiziksel şiddet uygulandığını belirten Öznavruz, "Fiziksel şiddete maruz kalan Hekimimiz Op.Dr.Gökhan Gönen tarafından, fiziksel şiddet uygulayan hasta yakınının hamile eşinin muayene işlemi gerçekleştirilmiş ve tedavisi planlanmıştır. Fiziksel şiddete maruz kalmasına rağmen bekleyen kordon dolanması vakasını ameliyata alarak sağlıklı bir şekilde ameliyatı gerçekleştirmiş olup, sağlıklı bir bebeği anne kucağına teslim ederek görevini layıkıyla yerine getirmiştir.

Hekimimizin başına gelen bu üzücü darp olayından sonra nöbetine devam ederek gerçekleştirdiği müdahale (sezeryan ameliyatı) sonrasında hastanemiz Acil Polikliniğinde muayenesi yapılmış burnunda “Nazal Fraktür” tespit edilmesi üzerine Kulak Burun Boğaz Hekimi tarafından yatışı verilip, Redüksiyon uygulanmıştır." dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.