Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'ye 16'sı uzman 70 hekim kadrosu tahsis edildi

Sağlık

İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, Osmaniye'ye 16 Uzman Hekim ve 54 Pratisyen Hekim kadrosu tahsis edildiğini açıkladı.


İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, Osmaniye'ye 16 Uzman Hekim ve 54 Pratisyen Hekim kadrosu tahsis edildiğini açıkladı.





Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, "Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 94. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) Kurasında yayınlanan münhal kadrolar da İlimiz emrine 16 Uzman Hekim ve 54 Pratisyen Hekim kadrosu tahsis edilmiştir." denildi.





2 Eylül 2020 tarihinde kuraya esas yerleştirme işlemlerinin yapılacağını belirten Öznavruz, yerleştirme işlemi sonucunda Sağlık Bakanlığı tarafından iş ve işlemleri tamamlandıktan sonra ilde göreve başlayacaklarını kaydetti.





Osmaniye'de yeni göreve başlayacak uzman hekimlere başarılar dileyen Hasan Öznavruz, "İlimize kadro tahsisi sürecinde katkılarını esirgemeyen Valimize, Milletvekillerimize ve Bakanlığımız Yetkililerine saygılarımı sunarak hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." dedi.





Tahsis edilen kadroların tesislere göre dağılımı;





Osmaniye Devlet Hastanesine; 2 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 1 Hematoloji Uzmanı, 1 İç Hastalıkları Uzmanı, 1 Radyoloji Uzmanı ve 19 Pratisyen Hekim





Kadirli Devlet Hastanesine; 1 Anestezi ve Reaminasyon Uzmanı, 1 Göz Hastalıkları Uzmanı, 1 Kardiyoloji Uzmanı, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, 1 Radyoloji Uzmanı ve 6 Pratisyen Hekim





Düziçi Devlet Hastanesine; 2 İç Hastalıkları Uzmanı, 1 Kulak Burun Boğaz Uzmanı, 1 Nöroloji Uzmanı, 1 Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ve 8 Pratisyen Hekim





Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine; 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ve 4 Pratisyen Hekim





Toprakkale Toplum Sağlığı Merkezine; 2 Pratisyen Hekim





Hasanbeyli Toplum Sağlığı Merkezine; 1 Pratisyen Hekim





Sumbas Toplum Sağlığı Merkezine 2 Pratisyen Hekim





Osmaniye Merkez Toplum Sağlığı Merkezine 5 Pratisyen Hekim





Kadirli İlçe Sağlık Müdürlüğüne 4 Pratisyen Hekim





Düziçi İlçe Sağlık Müdürlüğüne 1 Pratisyen Hekim





Osmaniye 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna 1 Pratisyen Hekim





Osmaniye 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna 1 Pratisyen Hekim


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.