Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Coşkun'a 14 Mart Tıp Bayramı ziyareti

Sağlık

Sağlık personeli, Vali Ömer Faruk Coşkun’u 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle makamında ziyaret etti. Ziyarette İl Sağlık Müdür Dr.

Sağlık personeli, Vali Ömer Faruk Coşkun’u 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle makamında ziyaret etti.

Ziyarette İl Sağlık Müdür Dr. Hasan Öznavruz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Güney Cem Bülbüloğlu, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Cingöz, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Hamza Tor, Osmaniye Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Tülin Şeker, Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Tamer Gülsur, İl Ambulans Servisi Başhekimi Yasin Güngör ve İl Sağlık Müdürlüğü personeli bulundu.

Konukları ile bir süre sohbet eden Vali Ömer Faruk Coşkun, fedakârca çalışan tüm sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak, “Vatandaşlarımızın sağlığı için gece gündüz demeden her koşulda ve şartta fedakârca gayret gösteren sağlık personelimizin çalışmalarının paha biçilemez kıymetini çok iyi bilmekteyiz. Kendisini, insana hizmet ilkesine adamış doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.