Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Coşkun'un Hemşireler Günü mesajı

Sağlık

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, 12 Mayıs Hemşireler Gününü kutladı. Vali Coşkun mesajında şunları kaydetti; "İnsan hayatının ve insana hizmet etmenin kutsallığına inanarak büyük bir sabır ve sevgiyle çalışıp, sağlık hizmetlerinin bugünlere gelmesinde büyük katkı yapan, din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin, sağlık sorunu olan tüm bireylerin, sağlıklarına kavuşabilmeleri için, geçirecekleri süreç içinde, sığınacak güvenli birer liman görevini üstlenen, hemşirelik mesleği mensuplarının, hemşireler gününü kutluyorum.

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, 12 Mayıs Hemşireler Gününü kutladı.

Vali Coşkun mesajında şunları kaydetti;

"İnsan hayatının ve insana hizmet etmenin kutsallığına inanarak büyük bir sabır ve sevgiyle çalışıp, sağlık hizmetlerinin bugünlere gelmesinde büyük katkı yapan, din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin, sağlık sorunu olan tüm bireylerin, sağlıklarına kavuşabilmeleri için, geçirecekleri süreç içinde, sığınacak güvenli birer liman görevini üstlenen, hemşirelik mesleği mensuplarının, hemşireler gününü kutluyorum.

Covit-19 pandemisi ile mücadele verdiğimiz bu günlerde, sağlık çalışanlarının ne kadar önemli bir görevde bulunduklarını, özellikle hemşirelik mesleğinin ne kadar kutsal olduğunu bir kez daha anlamış olduk. Bu zor günlerimiz de her zaman olduğu gibi önce insan diyerek sağlımız için yorulmadan, fedakârca emek vermeye devam eden tüm hemşirelerimize Osmaniyeliler adına çok teşekkür ediyor, tüm hemşirelerimize aileleri ve sevdikleri ile beraber sağlıklı bir ömür diliyorum."
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.