Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz: Osmaniye'de vaka artışı devam ediyor

Sağlık

Osmaniye'de Covid-19 tedbirlerine yönelik denetimler devam ediyor. Denetimler sırasında esnaf ve vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde, öncelikle vatandaşların hatırını soran Vali Dr.


Osmaniye'de Covid-19 tedbirlerine yönelik denetimler devam ediyor.





Denetimler sırasında esnaf ve vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde, öncelikle vatandaşların hatırını soran Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye'de vakaların arttığını, koronavirüsten korunmada tedbirlere hassasiyetle uyulmasının ve aşı olunmasının önemini vurguladı.






https://www.youtube.com/watch?v=xL1PhWpkv_c




Denetimlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Covid-19 tedbirlerine yönelik denetimlerimize bugün de devam ediyoruz. Maalesef Osmaniye’mizde vaka artışı devam ediyor. Bu artışı durdurabilmemiz için mutlaka tedbirlere uymalıyız ve aşılarımızı olmalıyız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu mücadeleyi hep birlikte verdiğimiz takdirde başarılı olacağız. Bütün Osmaniyeli hemşehrilerimizden bu hassasiyeti bekliyoruz.” diye konuştu.





Atatürk Caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Mehmet Bahar ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddusi Arık katıldı.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.