Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz: Yine başarırız demiştik ve yine başarıyoruz

Sağlık

Vali Dr. Erdinç Yılmaz: İki haftadır çok iyi gidiyoruz, inşallah önümüzdeki süreçte bu düşüş devam edecek. Daha önce başardık, yine başarırız demiştik ve yine başarıyoruz.

Covid-19 tedbirlerine yönelik geniş kapsamlı denetimler Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın katılımıyla aralıksız devam ediyor. 

Atatürk Caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Guddusi Arık katıldı.

Denetimleri sırasında esnaf ve vatandaşlarımızın öncelikle hatırlarını sorarak bir süre sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, korona virüsle hep birlikte mücadele etmemiz gerektiğini, kendi sağlığımız ve toplumumuzun sağlığı için bu mücadelede tedbirlere hassasiyetle uyulmasının, aşı olmanın çok önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz denetimlerinin ardından yaptığı açıklamada, denetimlerin aralıksız devam ettiğini ifade ederek, “Korona virüsle mücadelemizi bugün de sürdürüyoruz. İki haftadır çok iyi gidiyoruz, inşallah önümüzdeki süreçte bu düşüş devam edecek. İnanıyorum ki Osmaniyeli hemşehrilerimle birlikte en iyi iller arasında yer almak üzere bu mücadelemizi sürdüreceğiz ve en iyi sonuçları alacağız. Daha önce başardık, yine başarırız demiştik ve yine başarıyoruz. Ve şuna da yürekten inanıyorum ki Osmaniyeli hemşerilerimizle birlikte inşallah korona virüsü bitiren ilk il Osmaniye olacak, bunu başaracağız. Bunu başarmak için hep birlikte tedbirlere uymaya devam edelim, mutlaka aşılarımızı olalım, hatırlatma aşılarımızı olalım. Hiç aşı olmamış vatandaşlarımızın mutlaka aşılarını olmaları gerekiyor. Turkovac aşımızın çıkması bekleniyordu hamdolsun o da önümüzdeki günlerde kullanılmaya başlanacak. Onu bekleyen vatandaşlarımızın da bir an evvel aşılarını olmaları bu mücadeleye önemli bir güç katacaktır.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.