Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal Osmaniye'de

Politika

Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Osmaniye’de temel atma törenine katıldı, bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. 

Kentte ilk olarak Bahçe Belediyesi tarafından yaptırılacak Halk Ekmek Fabrikasının temel atma törenine katılan Ünal, ardından Belediye Başkanı İbrahim Baz’ı ziyaret etti.

Törende bir konuşma yapan Mahir Ünal, kentlerin memleketini seven ve hayalleri olan kişiler tarafından geliştirilebileceğini söyledi.

Belediye Başkanı İbrahim Baz'a çalışmalarından dolayı teşekkür eden Ünal, "Bahçe, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adana ve Gaziantep, hep birlikte bu ülkeyi ayağa kaldırma çabasının bir halkasıdır. İşte buralar, el ele vererek hem bölgesel hem de ülkesel kalkınmayı sağlıyor" dedi.

Ülkenin, geçmişte sorunlar nedeniyle "öğrenilmiş çaresizlik" yaşadığını ifade eden Ünal, Türkiye'nin bu durumdan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğiyle kurtulduğunu aktardı.

Mahir Ünal, her zaman milletin yanında olduklarını vurgulayarak, "Biz sıkıntı yaşarız ama Allah'ın izniyle o sıkıntıyı yaşarken dertleri çözer, milletimizin boynunu da eğdirmeyiz. Evelallah milletimizi muhannete muhtaç da etmeyiz" ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından fabrikanın temelinin atıldığı törene Vali Dr. Erdinç Yılmaz, AK Parti Osmaniye milletvekilleri İsmail Kaya ve Mücahit Durmuşoğlu, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz ile diğer ilgililer katıldı. 

Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, kentte daha sonra Osmaniye Valiliği, Ak Parti İl Başkanlığı ziyaretlerinde bulunarak Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde STK Temsilcileri ile bir araya geldi.

Ünal, son olarak geçtiğimiz gün toprağa verilen Piyade Sözleşmeli Er Atakan Çakır’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.