Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Bakan Derya Yanık'tan sosyal medyada dolaşan görüntülerle ilgili açıklama

Politika

Bakan Derya Yanık: Sosyal medyada dün akşam itibarıyla paylaşıma sokulmasıyla haberdar olduğum görüntülerdeki durum bilgim ve kontrolüm dışında gerçekleşmiştir.

Bu görüntülerin referans gösterilerek kamu kaynaklarını kullandıkları iddiasının haksız ve mesnedsiz olduğunu belirten Bakan Derya Yanık, görüntülerin kendilerine ulaşmasının hemen ardından konunun araştırıldığını ve AFAD’dan gıda desteği alan depremzede vatandaşların talebini karşılamak ve yardım amacıyla AFAD’dan alınan kolilerin araçla taşındığı bilgisinin alındığını kaydetti.

Konunun tüm detaylarıyla ayrıca araştırılacağını belirten Bakan Yanık, seçim sürecinin ilk dakikasından itibaren son derece açık ve şeffaf bir seçim yürüttüklerini ifade etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Bu türden olayları fırsat bilip kendilerine istismar malzemesi çıkartmaya çalışanlar da şunu iyi bilsin ki bugüne kadar bu necip milletin tek bir helal kuruşuna halel getirmedim, getirilmesine de müsaade etmem. Bunun tasdiki için beklemeniz gereken süre sadece 18 gündür." dedi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.