Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Depremde zarar gören yerel medya kuruluşlarına ziyaret

Politika

28. Dönem AK Parti Osmaniye Milletvekili A. Adayı, Eğitimci ve İlahiyatçı Adnan Karaburç, Akdeniz Ofset ve Matbaacılık Tesislerini ziyaret etti.

Karaburç, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden dolayı geçmiş olsun dileklerini ileterek, hayatını kaybeden tüm vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Akdeniz Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali Cihangir tarafından karşılanan Karaburç, asrın felaketi nedeniyle Akdeniz Yayın Grubu çalışanlarına Cihangir nezdinde geçmiş olsun dileklerini iletti.

Halka hizmetin hakka hizmet olduğunu ifade eden Milletvekili A. Adayı Karaburç, inanç ve fikrin hayata geçirilmesi için siyasete girdiğini ifade ederek “İnsanların en hayırlısı, insanlığa faydalı olandır” hadis-i şerifini hatırlattı.

Karaburç; “Yüzyılımız; ulusal ve küresel anlamda büyük değişimlere gebedir. Bu büyük değişimde, Türkiye Yüzyılında yarın değil hemen şimdi diyerek Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğumu belirtiyorum. 21 yıldır elde edilen eser ve kazanımlara ara verilmeden omuz omuza daha iyiye ve güzele taşımak için buradayım” dedi.

Akdeniz Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali Cihangir, Karaburç’a ziyaretten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.