Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Dr. Fatih Erbakan Osmaniye'de

Politika

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Osmaniye’de depremzedelerle iftar programında bir araya geldi.

Erbakan, partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan asrın felaketinin acısını hissetmeye devam ettiklerini söyledi. 

Cumhur İttifakı bileşenlerinden Yeniden Refah Partisinin Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Osmaniye’de temaslarda bulundu. Yeniden Refah Partisi Osmaniye İl Başkanlığının düzenlediği iftar programına katılan Erbakan, yaşanan deprem felaketi ve 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlere dair açıklamalarda bulundu. 

Devletin tüm imkanlarıyla seferber olmasının yanında hayırseverlerin ve vatandaşların gayretiyle bu felaketin üstesinden gelineceğini söyleyen Yeniden Refah Lideri, depremlerde yaşamını yitirenler için Allah'tan rahmet, afetzedelere geçmiş olsun dileğinde bulundu. 

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleriyle ilgili olarak AK Partiyle yaptıkları mutabakatı unutmadan 21 yıl sonra en güçlü şekilde tekrar mecliste olacaklarını söyledi. Erbakan; "Hayra motor, şerre fren olma fonksiyonumuzu mecliste çok daha güçlü bir şekilde yerine getireceğiz. Mecliste milletimizin sesini çok daha etkili bir şekilde duyuracağız." diye konuştu.

Erbakan, daha sonra Karaçay Konteyner Kenti'nde kalan depremzedelerle bir araya geldi. Depremde 11 aile yakınını kaybeden parti üyesi Süleyman Adsız ile afette eşi ve 4 çocuğu vefat eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı İsmail Kaba'yı da ziyaret eden Erbakan, başsağlığı dileğinde bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.