Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Gülsoy: Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’na hazırız

Politika

Ak Parti Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı'nın düzenlediği Teşkilat Akademisi Türkiye Yüzyılı Eğitim Programı Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Programa AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Yanılmaz, Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Ak Parti İl Başkanı Seydi Gülsoy, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice, Ak Parti'li İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile teşkilat üyeleri katıldı. 

Eğitim programı ile ilgili açıklama yapan Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Seydi Gülsoy, "Yönetim Kurulu Üyelerimizle bir araya gelerek, Genel Merkezimizin görevlendirdiği konuşmacıların sunumlarıyla, AK Parti’nin hikayesini ve Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu konuştuk. 2023 seçimlerine giden süreçte, heyecanımızı tazeledik. 

Son 20 yılda gerçekleştirdiğimiz her eser ve icraat ile Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu inşa ettik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’na hazırız." dedi. 

AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Yanılmaz "Türkiye Yüzyılı", Milletvekili Erol Kaya "Seçim 2023", Yazar/Yapımcı Abdurrahman Uzun "Sıkça Sorulan Sorular" ve Köşe Yazarı Yusuf Alabarda "Siyasal İletişim ve Yeni Medya" konularında eğitimler verdi. 


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.