Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

23 Nisan Futbol Turnuvası 'Mahallede Maç Var'

Spor

Türkiye Büyük Millet Meclisi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde düzenlenen 23 Nisan Futbol Turnuvası Osmaniye’de yapılacak.

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde il Merkezinde 26 Şubat Cumartesi günü saat 09.00’da Tosyalı Cami Yanı Spor Tesisleri 1 nolu halı sahasında başlayacak olan turnuva; A grubunda Şehit Osman Çotoğlu Ortaokulu İle Osmaniye İdman Yurdu B Grubunda İse Akdeniz Spor Kulübü- Hardallık Ortaokulu arasında oynanacak maçlarla başlayacak.

Spor sevgisi olan her çocuğun rahatlıkla erişebildiği mahalle futbolunun heyecan ve saflığını 23 Nisan ruhu ile birleştirerek bütün ülke çocuklarına yayma amacıyla başlatılan 23 Nisan Futbol Turnuvası 'Mahallede Maç Var' müsabakaları, 26-27 Şubat 2022 tarihleri arasında Osmaniye’de gerçekleştirilecek. 

Tüm Türkiye’den 15 bin 895 çocuğun başvurduğu müsabakalar, 156 kız, bin 289 erkek takımı olarak gerçekleştirilecek. Gençlerimizin yoğun ilgi gösterdiği 'Mahallede Maç Var' müsabakalarına Osmaniye'den 8 takım ve 88 sporcu katılacak.

Maçlar, 7 asil ve 4 yedek sporcudan oluşan takımların 20’şer dakika ve 2 devreli halı sahada eleme usulü şeklinde gerçekleştirilecek.

Final karşılaşmasının TBMM’de yapılması planlanan 23 Nisan Futbol Turnuvası 'Mahallede Maç Var' etkinliğinde 1'inci olan takım oyuncularına tablet, 2'nci olan takım oyuncularına elektrikli scooter, 3'üncü takım oyuncularına drone hediye edilecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.