Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Altunsoy: Güçlü, ligde ses getirecek ve hedefe oynayacak bir takım olacağız

Spor

Osmaniyespor FK Teknik Direktörü Namık Altunsoy, ilk etap sezon hazırlıklarını değerlendirdi. Altunsoy, ilk etap çalışmalarının takım tesislerinde 22 Temmuz'da başladığını ve 7 Ağustos'ta yapılan akşam antrenmanı ile son bulduğunu hatırlattı.


Osmaniyespor FK Teknik Direktörü Namık Altunsoy, ilk etap sezon hazırlıklarını değerlendirdi.





Altunsoy, ilk etap çalışmalarının takım tesislerinde 22 Temmuz'da başladığını ve 7 Ağustos'ta yapılan akşam antrenmanı ile son bulduğunu hatırlattı.





Futbolculara 12 Ağustos 2021'e kadar izin verildiğini ifade eden Altınsoy, “İlk kamp boyunca daha çok kuvvet adaptasyonu, aerobik, dayanıklılık, teknik ve taktik çalışmalarını yaptık. Yeni kurulan bir takım olduğumuzdan uyum açısından daha çok top ile yapılan antrenman metotlarını tercih ederek çalışmalarımızı bu yönde yaptık” dedi.





Kampta herhangi bir sakatlık probleminin yaşanmamasının kendisini memnun ettiğini söyleyen Altunsoy, “Çalışmalara katılan tüm sporcuların istek ve arzusu ile tutum ve davranışlarından son derece memnunum güçlü, ligde ses getirecek ve hedefe oynayacak bir takım olacağımızın sinyallerini aldık” ifadelerini kullandı.





Altınsoy, Osmaniyeli futbolseverlerin özlemini bildiği ve başarılı olmak için çalıştıklarını ifade ederek teknik ekip ve oyuncular olarak bunun farkında olduğunu hatırlattı.





Altunsoy, Osmaniye de iyi bir kamp dönemi geçirmelerinde emeği olan tüm tesis çalışanlarına, tüm antrenmanlarda kendilerini yalnız bırakmayan Kulüp Başkanı Bülent Çenet ve Yönetim Kurulu Üyelerine, çalışmalarda kullanılan saha ve salonları hazırlayanlar ile kullanılmasına izin veren tüm yetkililere teşekkür etti.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.