Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Avrupa Kupasında ülkemizi temsil edecekler

Spor

Türkiye Judo Federasyonu'nun yurt içindeki ilk faaliyeti olan Spor Toto 2020 Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası, Kilis'te yapılan müsabakalarla tamamlandı. Kilis Beşevler Spor Salonu'nda üç gün süren Spor Toto 2020 Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasına, 62 ilden; 371'i kadın ve 506 erkek judocu kürsüye çıkmak için mücadele etti.

Türkiye Judo Federasyonu'nun yurt içindeki ilk faaliyeti olan Spor Toto 2020 Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası, Kilis'te yapılan müsabakalarla tamamlandı.

Kilis Beşevler Spor Salonu'nda üç gün süren Spor Toto 2020 Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasına, 62 ilden; 371'i kadın ve 506 erkek judocu kürsüye çıkmak için mücadele etti.

Osmaniye adına yarışan Yalçın Çalık 81 Kg Türkiye 2.si, Selahattin Elbaş 73 Kg Türkiye 7.si Emrullah Küpeli 90 Kg Türkiye 9.su olarak ilimizi temsil etti.



Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü judo antrenörü Mustafa Zıpır yaptığı açıklamada, imkan tanındığı zaman bölgede yaşayan çocukların çok güzel başarılara imza attığının en güzel örneğinin sporcularımız elde ettiği başarılar olduğunu söyledi.

Kulüp bünyesinde 45 sporcularının bulunduğunu belirten Zıpır, Türkiye derecesi alan sporcularımız 29 Şubat 02 Mart 2020 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Nazım Canca Judo Avrupa Kupasında ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edecekler.



Amaçlarının gelecek nesillere faydalı bireyler yetiştirmek olduğunu vurgulayan Zıpır, "Gayemiz, çocuklarımızı sokaktan alıp ahlak ve maneviyat içerisinde iyi bir birey olarak yetiştirmek. Zaten bu şekilde yetişen bir sporcu ülkemizi, kentimizi en iyi şekilde temsil edip bayrağımızı dalgalandırır, İstiklal Marşı'mızı okutur. Biz çalışacağız ve çocuklarımızın en iyi yerlere gelmelerine katkı sağlayacağız. Biz onlar için varız." ifadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.