Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Başkan Baştuğ 'Osmaniyespor Futbol Kulübü Camiasına' seslendi

Spor

Osmaniyespor FK Başkanı Mustafa Baştuğ, kulübün sosyal medya hesabından çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Osmaniyespor Futbol Kulübü Camiasına" başlıklı açıklamada Başkan Baştuğ, şu ifadelere yer verdi; "Son zamanlarda teknik ekibime ve yönetim kuruluma yapılan haksız ve organize saldırının sebebinin takımın aldığı sonuçlarla alakalı olmadığının farkındayım.

Osmaniyespor FK Başkanı Mustafa Baştuğ, kulübün sosyal medya hesabından çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Osmaniyespor Futbol Kulübü Camiasına" başlıklı açıklamada Başkan Baştuğ, şu ifadelere yer verdi;

"Son zamanlarda teknik ekibime ve yönetim kuruluma yapılan haksız ve organize saldırının sebebinin takımın aldığı sonuçlarla alakalı olmadığının farkındayım. Bu bilinçli yapılan saldırıyı hem teknik ekibim hem de yönetim kurulum haketmiyor. Sporda yenilmek de vardır yenmek de.

Hiçbir zaman Osmaniyespor FK’yı bir rant kapısı veya şahsıma bir ünvan olarak görmedim, görenlere de müsade etmedim. Sadece Osmaniyespor FK’nın ve Osmaniye şehrinin başarısı için mücadele ediyorum. Bunu yaparken tabi ki bir ekiple yapmak zorundayım, ekibime de güveniyorum.

Eğer sosyal medya saldırıları, telefonlar ve teknik ekibimi tehdit, küfür, hakaret ve benzeri durumlar devam ederse gereğini yapacağımdan hiç kimse şüphe duymasın..."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.