Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Diliçıkık: Osmaniyespor FK'ya zarar vermemek için istifa ettik!

Spor

Misli.com 3.lig 3.grupta mücadele eden Osmaniyespor FK’nın istifa eden teknik direktörü Mustafa Diliçıkık, açıklamada bulundu.


Diliçıkık, yaptığı açıklamada, görevden ayrıldıktan sonra değerli Osmaniyespor taraftarları ve futbol kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı duyduğunu belirtti.





Geçen sezon üst üste kayıplar yaşamasına rağmen göreve geldiği dönemde Osmaniyespor’u play-off potasına kadar taşıdıklarını belirten Diliçıkık, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:





“Pandemi dolayısıyla liglerin ertelenmesiyle birlikte belirlediğimiz şampiyonluk hedefini 2 gol averajla kaçırdık ve play-offa kalamadık. Yeni sezona da şampiyonluk parolasıyla başladık. Fakat sezon başlamadan önce bazı fikir ayrılıkları oluşmaya başladı. Herkesin bildiği gibi sezon başlarken -3 puan ve hükmen mağlubiyet trajedisini yaşadık. Bu dönemde başka sorunlar da yaşanınca Osmaniyespor'a zarar vermemek adına ekibimle birlikte istifa etme kararı aldık. Hem aktif futbol hayatım hem de teknik adamlık kariyerimde her zaman dik durmayı kendimize görev edindik. Prensiplerimizin dışına çıkmadık. Bundan sonraki teknik adamlık serüvenlerimizde de bundan ödün vermeyeceğiz”





Diliçıkık, sözlerinin sonunda Osmaniyespor'a başarı temennisinde bulundu. Ümit Kahraman


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.