Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Dr. Şükrü Şipal: Mustafa Baştuğ Osmaniye için şanstır, bırakırsa göreve hazırım

Spor

Dr. Şükrü Şipal, Osmaniyespor FK Başkanı Mustafa Baştuğ görevi bırakacaksa ve kulüp yönetimsiz kalacaksa, ekibi ile birlikte yönetime talip olduğunu açıkladı.


Dr. Şükrü Şipal, Osmaniyespor FK Başkanı Mustafa Baştuğ görevi bırakacaksa ve kulüp yönetimsiz kalacaksa, ekibi ile birlikte yönetime talip olduğunu açıkladı.





Osmaniye 1. Amatör Lig ekiplerinden Endüstri Meslek Lisesi Kulübü'nün başkanlığını yapan Şipal, arzusunun Mustafa Baştuğ’un güçlendirilmiş bir yönetim ile devam etmesi olduğunu belirtti.





Kamuoyu açıklaması yapan Dr. Şükrü Şipal, şu ifadelere yer verdi;





"Bilindiği üzere futbol sezonunun bitmesi ile birlikte futbol kamuoyunda Osmaniyespor FK takımının 10 Haziran 2021 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurulu çoğunluk sağlanamamasından dolayı 18 Haziran'a ertelenmişti.





10 Haziranda ertelenen kongreden sonra kulüp Başkanı Mustafa Baştuğ’un görevi bıraktığı Osmaniyespor FK takımının yönetimsiz kaldığı yönünde yoğun bir bilgi ortaya çıktı.





Bu durum bir Osmaniyeli olarak beni çok rahatsız etmektedir. Son günlerde gerek taraftar dernekleri gerekse futbol kamuoyu bizlere Osmaniyespor takımına sahip çıkmamız yönünde yoğun taleplerde bulunmaktadır. Bende bir memleket sevdalısı bir futbol sever olarak bu taleplere kayıtsız kalamadım. Sayın Mustafa Baştuğ sporu ve sporcuyu çok seven Osmaniyespor FK takımına çok emekleri olmuş bir insandır ve Osmaniye ili için bir şanstır.





Arzumuz Mustafa Baştuğ’un güçlendirilmiş bir yönetim ile devam etmesidir. Fakat mevcut yönetim ve kulüp Başkanı sayın Mustafa Baştuğ görevi bırakacaksa ve Osmaniyespor FK takımı yönetimsiz kalacak ise kurmuş olduğum ekibim ve Osmaniyespor FK nın 3 yıllık eylem planı ile birlikte görev verilmesi durumunda borçsuz olarak teslim alarak Osmaniyespor FK takımını yönetmeye ve layık olduğu yerlere getirmeye hazırım.





Özellikle sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyin memleketinin takımını sahipsiz bırakmak imkanı olan hiç bir Osmaniyeli'ye yakışmaz. Bu nedenle tüm imkanlarım ile göreve hazır olduğumu belirtmek isterim.





Osmaniye Kamuoyuna saygıyla..."


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.