Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Düziçispor Gürhan Kayar’a emanet

Spor

Osmaniye 1. Amatör Ligde mücadele eden Düziçispor FK, Teknik Direktörlük görevine UEFA B Diploma sahibi Antrenör Gürhan Kayar’ı getirdi. 

Geçtiğimiz iki sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden sezon Ali Kurumoğlu Başkanlığında yenilenen yönetim ekibi ile gecikmeli olarak kurulan Düziçispor FK’nde Teknik Direktörlük görevine Gürhan Kayar yürütecek.

İmza töreninde konuşan Düziçispor FK Başkanı Ali Kurumoğlu Teknik Direktörlük görevine Antalyaspor’da antrenörlük stajını yapan ve Okan Buruk, Hamza Hamzaoğlu, Yusuf Şimşek, Ali Tandoğan, Soner Çatkıç gibi isimlerle çalışan Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri Futbol Antrenörlüğü mezunu olan Gürhan Kayar’ın getirildiği açıkladı.

Düziçispor FK’nün çiçeği burnundaki direktörü Gürhan Kayar ise “Takım hakkında başkanımız ve yöneticilerimizden bilgiler. Hafta sonu Toprakkale Gençler Birliği maçında takımımızı ilk canlı olarak izleme imkanı bulacağım. O maça kadar kayıt altına alınan maçların görüntüleri izleyerek takımla hızlı adaptasyon sürecini atlatmak istiyorum. Burada başarılara imza atmaya geldim. Lige ara verilmesi takımımızı tanıma, eksikleri giderme ve transfer ihtiyacı bulunan bölgelere takviye yapma açısından bize yararlı olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

GÜRHAN KAYAR KİMDİR?

1991 doğumlu olan Kayar, alan Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri Futbol Antrenörlüğü Akademisi mezunu ve UEFA B diplomalı olan Gürhan Kayar, Antalyaspor, Hamurspor, Vefaspor, Burdurspor’da görev yaptı. 

Alt yapıda bir çok takım ile Türkiye Şampiyonasına katılan Gürhan Kayar; Okan Buruk, Hamza Hamzaoğlu, Yusuf Şimşek, Ali Tandoğan ve Soner Çatkıç’ın öğrenciliğini yaptı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.