Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Erkekler açık alan süper liginde şampiyon belli oldu

Spor

Osmaniye'de gerçekleşen Erkekler Açık Alan Süper Liginde şampiyon belli oldu. Turnuvada, Gaziantep Polisgücü takımı şampiyon oldu. 

İki etap halinde düzenlenen ve İlk etabı 9-17 Nisan 2022 tarihleri arasında Osmaniye’de gerçekleşen ikinci etabı ise 14-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında yine Osmaniye’de gerçekleşen Erkekler Açık Alan Süper Lig’de Gaziantep Polisgücü şampiyonluğa ulaşan takım oldu.

Osmaniye Hokey Sahası’nda gerçekleştirilen kupa töreninde şampiyon polisgücü takımının kupa ve madalyalarını Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Yücel Erdoğan, 2. olan Nizip Zeugma’nın kupa ve madalyalarını Genel Sekreter Salih Kanık, 3. olan Selçuklu Belediyespor’un kupa ve madalyalarını ise Osmaniye İl Temsilcisi Ahmet Kağan Gizlice takdim etti.

Süper Lig’de en iyi kaleci unvanının sahibi Gaziantep Polisgücü takımından Necip Çilkız olurken, Necip Çilkız’a ödülünü milli takım antrenörlerimizden Yunus Hacıoğlu takdim etti. Aynı sayıda gol atan Selçuklu Belediyespor’dan Batuhan Erman ile Gaziantep Polisgücü’nden Ali Akın Özkılıç ligin gol kralları ödülünün sahibi oldu. İki gol kralına plaketlerini Osmaniye Hokey Sahası tesis amiri Fatih Yıldız takdim etti.

Süper Ligin en iyi oyuncu unvanının sahibi olan Selçuklu Belediyespor’dan Yaşar Yılmaz’a ise plaketini milli takım antrenörü Mahmut Yunus Cengiz takdim etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.