Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Futbol turnuvasının başlama vuruşunu Komutan ve Başsavcı yaptı

Spor

Osmaniye Büro Memur-Sen tarafından düzenlenen kurumlar arası ikinci futbol turnuvasına başladı. 7 Ocak Olimpiyat Halı Sahada oynanan ve 22 takımın yer aldığı turnuvanın başlama vuruşunu, Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne ile İl Garnizon Komutanı Emin Yılmaz Sancaktar yaptı.

Osmaniye Büro Memur-Sen tarafından düzenlenen kurumlar arası ikinci futbol turnuvasına başladı.

7 Ocak Olimpiyat Halı Sahada oynanan ve 22 takımın yer aldığı turnuvanın başlama vuruşunu, Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne ile İl Garnizon Komutanı Emin Yılmaz Sancaktar yaptı.


Büro Memur-Sen Osmaniye Şube Başkanı Ebubekir Yılmaz, yaptığı açıklamada, turnuvada top koşturacak kurum idarecileri ve çalışanlarına başarı diledi.



Turnuva ile kurum çalışanların birlik ve beraberliğini güçlendirmek ve kaynaşmalarını sağlamak istediklerini ifade eden Yılmaz, “Çalışma temposunda fazla bir araya gelemeyen kurum çalışanları futbolun birleştirici, kaynaştırıcı özelliği ile bu turnuvada buluşuyor. Maç öncesi sohbeti, maç esnasında heyecanı ve maç sonu güzellikleriyle kaynaşma sağlanıyor. Turnuvamız için bizlere sahasını açan 7 Ocak Olimpiyat Halı Saha yetkililerine teşekkür ediyoruz. Centilmence bir turnuva olmasını temenni ediyor takımlarımıza başarı diliyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmadan sonra turnuva Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne ile İl Garnizon Komutanı Emin Yılmaz Sancaktar başlama vuruşuyla başladı. Ümit KAHRAMAN

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.