Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Geleceğin şampiyonları Osmaniye'den çıkacak

Spor

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, Amatör Spor Kulüpleri yetkilileri ile bir araya gelerek değerlendirme ve istişare toplantısı yaptı.

Tosyalı Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıda yöneticilere, kulüplerin kenetteki sentetik futbol sahalarını ücretsiz olarak kullanabileceklerini ifade eden Mustafa Loğoğlu, "Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğümüz tarafından hayata geçirilen her karar ilimizde sportif geleceğimizi ve spor altyapımızın güçlenmesi açısından büyük önem taşıyor. Geleceğin şampiyonları Osmaniye İlimizden çıkacak. Daha önce, amatör kulüpler antrenman ve maç yapmak için mevcut saha ve tesisleri belirli bir ücret karşılığında kiralıyordu. Bu yeni düzenlemeyle kulüplerin üzerindeki maddi yük kaldırılmış oldu. Bu kararın alınmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Amatör spor camiamıza hayırlı olsun." dedi.

Kent merkezinde 1 büyük sentetik futbol 5 sentetik halı saha mevcut olduğunu belirten Loğoğlu, "Halı sahalarda ışıklandırma ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmak üzere 2. sentetik futbol sahası yapılması için çalışmalarımız sürüyor kinci sentetik sahanın yapılması ile ilimizde yaşanan saha sıkıntıları ’da giderilmiş olacak sunulan hizmetlerden hem amatör spor kulüpleri hem de vatandaşlar ücretsiz olarak faydalanabilecek" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.