Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Gençlik yaz etkinlikleri piknikle sona erdi

Spor

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Osmaniye Gençlik Merkezinde 24 Hazirandan bu yana devam eden “Gençlerle Bu Yaz” temalı Yaz Etkinlikleri faaliyeti düzenlenen piknik ile sona erdi. Gençlerin yaz tatillerini daha verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla hafta içi saat 09.

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Osmaniye Gençlik Merkezinde 24 Hazirandan bu yana devam eden “Gençlerle Bu Yaz” temalı Yaz Etkinlikleri faaliyeti düzenlenen piknik ile sona erdi.

Gençlerin yaz tatillerini daha verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla hafta içi saat 09.00 ile 15.30 saatleri arasında Osmaniye Gençlik Merkezi ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Gençlik Ofisinde gerçekleştirilen 250 gencin katıldığı etkinliklerin sabah bölümünde Kur’an-ı Kerim, İlmihal, Siyer dersleri alan gençler, öğleden sonraki bölümde halk oyunları, zeka oyunları, işaret dili, kodlama, yazılım, inovasyon, futbol, badminton, floor körling, bocce,dart, geleneksel okçuluk v.b. faaliyetlere katılma imkanı buldular.



Gençler ayrıca sosyal sorumluluk, gönüllülük kapsamında Şehitlik,hayvan barınağı, huzur evi, ev ziyaretleri, çevre temizliği, kamu kurum ve kuruluş amirlerini de ziyaret ettiler.

Programın finalinde gençler Çift Mazı mesire alanında program süresinde okudukları Kur’an-ı Kerim hatiminin duasını yaparak, aldıkları eğitimlerin gösterilerini sundular.



Mobil Gençlik Merkezi sokak etkinlikleri, geleneksel oyunlar ve eğlenceli yarışmalar ile güzel bir gün geçirdiler.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.