Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

İl Spor Güvenlik Toplantısı yapıldı

Spor

Osmaniye’de il spor güvenlik kurulu toplantısı Vali Yardımcısı Adem Yılmaz başkanlığında yapıldı. Valilik salonunda düzenlenen toplantıya il Emniyet Müdür Yardımcısı İlker Bozkurt, jandarma, gençlik ve spor il müdürlüğü yetkilileri ile taraftarlar dernek temsilcileri katıldı.

Osmaniye’de il spor güvenlik kurulu toplantısı Vali Yardımcısı Adem Yılmaz başkanlığında yapıldı.
Valilik salonunda düzenlenen toplantıya il Emniyet Müdür Yardımcısı İlker Bozkurt, jandarma, gençlik ve spor il müdürlüğü yetkilileri ile taraftarlar dernek temsilcileri katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, ilimizde gerçekleşecek olan tüm spor müsabakalarının sorunsuz şekilde geçmesi için gereken bütün tedbirleri alacaklarını söyledi.

Takımlarımızı centilmence destekleyelim!


Osmaniyeli gençlerin sporu seven ve son derece centilmen olduğundan şüphe duymadıklarını belirten Yılmaz, “Toplantıda ilimizde yapılan sportif faaliyetlerin güvenli bir ortamda gerçekleşmesi için değerlendirmelerde bulunacağız. İlimizi 3. ligde temsil eden Osmaniyespor FK, Bölgesel Amatör Liginde ilimizi temsil eden Tüysüzspor takımının maçlarında ve diğer branşlardaki müsabakalarda statların içinde ve dışındaki güvenlik tedbirlerini ve taraftar güvenliği ile ilgili tedbirleri görüşüp karara bağlayacağız. Maçlarda tüm futbolsever Osmaniyelileri, takımımızı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da centilmence desteklemeye davet ediyorum. Konuk takım misafirlerini de bize yakışır şekilde ağırlayacağımıza eminim. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni sezonda tüm takımlarımıza başarı diliyorum”

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ve alınan güvenlik tedbirleri kararlarının değerlendirilmesi ile sona erdi. Ümit KAHRAMAN

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.