Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Maç öncesi kaptana çiçek verdiler şikayet edildiler!

Spor

Osmaniyespor FK’nın geçen hafta 3-2 yendiği Altındağ Belediyespor maçı öncesi kaptan Ahmet Baykal’a çiçek takdim eden Bilgin Gürbüz ve Bayram Sümbül (Atletli Dayı) şikâyet edildi. Sarı yeşilli takımla özdeşleşen ikilinin yapılan bir şikayet sonrasında tribün cezası ile karşı karşıya olduğu öğrenildi.

Osmaniyespor FK’nın geçen hafta 3-2 yendiği Altındağ Belediyespor maçı öncesi kaptan Ahmet Baykal’a çiçek takdim eden Bilgin Gürbüz ve Bayram Sümbül (Atletli Dayı) şikâyet edildi.

Sarı yeşilli takımla özdeşleşen ikilinin yapılan bir şikayet sonrasında tribün cezası ile karşı karşıya olduğu öğrenildi.


Osmaniye 80 Taraftarlar Derneği Üyesi Bilgin Gürbüz ve Osmaniyespor Taraftarlar Derneği Yöneticisi Bayram Sümbül’e takım kaptanı Ahmet'e çiçek verdikleri ve başarı diledikleri için ceza verilmemelidir.

Osmaniye Valimiz Ömer Faruk Coşkun, Milletvekillerimiz Mücahit Durmuşoğlu, İsmail Kaya, Baha Ünlü, Belediye Başkanımız Kadir Kara ve tüm spor kamuoyunu Osmaniyespor sevdalısı bu ikiliye sahip çıkmaya davet ediyoruz.



Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.