Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Mehmet Seçkin: Dezavantajlarımızı avantaja çevirdik

Spor

Osmaniyespor FK Teknik Direktörü Mehmet Seçkin, Nevşehir deplasmanında oynanan maçlarda dezavantajları avantaja çevirdiklerini söyledi. Seçkin “Baktığınızda geçe haftada söylediğimiz gibi öncelikle kupa maçında çektiğimiz kuradan sonra ne kadar dezavantaj gibi görünüyor olsa da iki müsabakada da deplasmanda avantajları ve dezavantajları olduğunu söylemiştik.

Osmaniyespor FK Teknik Direktörü Mehmet Seçkin, Nevşehir deplasmanında oynanan maçlarda dezavantajları avantaja çevirdiklerini söyledi.

Seçkin “Baktığınızda geçe haftada söylediğimiz gibi öncelikle kupa maçında çektiğimiz kuradan sonra ne kadar dezavantaj gibi görünüyor olsa da iki müsabakada da deplasmanda avantajları ve dezavantajları olduğunu söylemiştik. Ancak biz bunları avantaja çevirdiğimiz için çok mutluyuz. Hem kupada devam etmek hem ligde ilk galibiyetimizi deplasmanda önemli bir takıma karşı galip gelmek son derece bizi mutlu etti” dedi.


Osmaniyespor FK’nün Türkiye Kupasında Süper lig ekiplerinden Gençlerbirliği ile eşleşmesini değerlendiren Tecrübeli çalıştırıcı Mehmet Seçkin önceliklerin Cumartesi günü oynanacak olan MODAFON maçı olduğunu ifade etti.


Seçkin “Çekilen 3. Tur kurası ile birlikte süper lig takımlarından gençler birliği ile eşleştik. Daha önceki müsabakalarda olduğu bu müsabakaya en iddialı şekilde hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Bizim önümüzde öncelikle oynayacağımız lig maçına daha çok konsantre etmeye çalışacağız. Ondan sonra kupa müsabakasını değerlendiririz. Şuanda bizim adımıza her şey çok olumlu gidiyor. Oyuncuların göstermiş olduğu performanstan son derece memnunum. Sadece son maçta 2-3 tane sakat verdik bugün yarın belli olacak. Hedefimiz hafta sonunda evimizde seyircimiz önünde galibiyetle tanışarak taraftarlarımıza 3 puanı burada armağan etmek istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En iyi şekilde müsabakaya hazırlanmak üzere hazırlıklarımızı yapıp galip gelmek için mücadele edeceğiz” dedi.


Taraftar desteğinden memnun olduklarını ifade eden Osmaniyespor FK Teknik Direktörü Mehmet Seçkin “Taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Bizi her yerde her zaman desteklerini gösteriyorlar. Tabi mağlup olduğumuzda özellikle evimizde onlarda reaksiyon göstererek üzüldüklerini anlayabiliyoruz. Ancak geçende söyledim. Biz son derece bize sağladıkları ortamdan memnunuz. Çalışmalarımız gayet keyifli. Herkesin desteğine ihtiyacımız var. İnşallah 3 puanla kendi evimizde lige devam ederiz” şeklinde konuştu.


Osmaniyespor FK Cumartesi günü saat 15.30’da kendi saha ve seyircisi önünde bu yıl 3. Lige çıkan oynadığı 3 maçta kalesinde 7 gol gören Pazarspor'dan aldığı 1 puanla ligde 16. Sırada bulunan MODAFEN takımı ile karşılaşacak. Haber: Resul Özdil
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.