Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Milli Takım Antrenörü Karık'ın oğlu Avrupa üçüncüsü oldu

Spor

Milli Takım Antrenörü Kenan Karık’ın oğlu Burhan Karık Macaristan’da yapılan Avrupa Gençler Kick-boks Şampiyonasında Avrupa üçüncüsü oldu. Macaristan’ın Gyor şehrinde 23 Ağustos-1 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılan ve 36 Avrupa ülkesinin katıldığı Avrupa Gençler Kick-boks Şampiyonasında Türkiye’yi temsil eden Osmaniye’li Burhan Karık, rakiplerini yenerek Avrupa üçüncüsü oldu.

Milli Takım Antrenörü Kenan Karık’ın oğlu Burhan Karık Macaristan’da yapılan Avrupa Gençler Kick-boks Şampiyonasında Avrupa üçüncüsü oldu.

Macaristan’ın Gyor şehrinde 23 Ağustos-1 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılan ve 36 Avrupa ülkesinin katıldığı Avrupa Gençler Kick-boks Şampiyonasında Türkiye’yi temsil eden Osmaniye’li Burhan Karık, rakiplerini yenerek Avrupa üçüncüsü oldu.

Osmaniye’nin gururu, Milli Takım Antrenörü Kenan Karık’ın kendi gibi yıldız sporcu olan oğlu 17 yaşındaki Burhan Karık, finalde Slovan rakibini yenerek çeyrek finale çıktı.



Çeyrek finalde de İrlanda’lı rakibini yenerek yarı finale yükselerek Avrupa üçüncüsü oldu. Diğer sporcumuz Ferit Özdemir’de Macar rakibine karşı şanssızlık eseri elendi.

Konuyla ilgili olarak Osmaniye’li 2 başarılı sporcunun Avrupa Kickboks Şampiyonasında Türkiye’yi temsil etmesinin hem bir baba olarak hem de Osmaniye spor camiası adına gurur verici olduğunu belirten Kenan Karık, “Ben her iki sporcumun da şampiyonada başarılı sonuçlar alarak şampiyon döneceklerine tüm kalbimle inanıyor ve güveniyordum. Güvenimi sarsmadılar. Başta Avrupa üçüncüsü olan oğlum Burhan Karık olmak üzere diğer sporcum Ferit Özdemir’i de şampiyonada gösterdiği mücadeleden dolayı kutluyorum” dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.