Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye OSB’den Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na Büyük Destek

Spor

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi, 7 Ocak Engelliler Spor Kulübüne kişiye özel üretilen 4 adet sporcu tekerlekli sandalye hediye etti.

OSB Müdürü Musa Gönül, kulübü ziyaret ederek tekerlekli sandalyeleri teslim etti. 

Kulüp Başkanı Derviş Arslan ve oyuncularla bir süre sohbet eden Gönül, takımdan şampiyonluk beklediğini ve süper ligde görmek istediğini söyledi.

Sporun ve başarının önünde hiçbir engel olmadığını ifade eden Musa Gönül, “Her engel, ancak sevgi ve ilgiyle aşılır. Sevginin aşamayacağı engel yoktur. Sizler bunun en güzel örneğisiniz. İnanç ve azimle hayata tutunuyor ve başarılarınızla örnek oluyorsunuz. Sizleri bu mücadelenizden dolayı tebrik ediyorum.” dedi.

Osmaniye OSB’nin kente ekonomik etkisinin ve katkısının yanı sıra hayatın her alanında insana dokunduğunu belirten Gönül, “Türkiye için üreten sanayicilerimiz, ülkemizi güçlü yarınlara hazırlarken, insanımıza da katkı sağlıyor ve destek oluyorlar. Osmaniye OSB, onların sayesinde Türkiye’nin sayılı OSB’lerinden biri oldu. Onlardan aldığımız güçle şehrimizin beklentilerini gerçekleştiriyoruz. OSB’nin büyümesi, Osmaniye’nin büyümesi demektir. Osmaniye’nin gelişmesinde lokomotif görevi üstelenen OSB, sosyal sorumluluk alanında da üzerine düşeni yerine getirmektedir. Bizler sizler için varız, insanımız için varız” diye konuştu.

7 Ocak Engelliler Spor Kulübü Başkanı Dervis Arslan ise bu anlamlı ve büyük destekten dolayı Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’ne teşekkür ederek şampiyonluk sözü verdi.

Takım hakkında ve yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi veren Arslan, OSB Müdürü Gönül’e takımın 80 numaralı formasını hediye etti. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.