Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'de Gençlik 80 Taraftar Grubu kuruldu

Spor

TFF 3. lig 2.

TFF 3.lig 2.grupta mücadele eden Osmaniyespor FK’ya tribün desteği sağlamak için Gençlik 80 Taraftarlar Grubu kuruldu.

Öncülüğünü taraftarlar arasında “Atletli Dayı” lakabıyla bilinen Bayram Sümbül’ün yaptığı grup, düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı.

Amigo Bayram Sümbül, Anteptel Künefe Katmer salonunda düzenlenen etkinlikte yaptığı açıklamada, amaçlarının Osmaniyespor’a destek olduğunu belirtti.



Taraftarlar olarak yeni bir oluşum içerisinde olduklarını ifade eden Sümbül, şunları kaydetti:

Bugün bizleri yalnız bırakmayan çok sayıda taraftarımız var. Onlara teşekkür ediyorum. Bu grubumuzu kurmamızın amacı Osmaniyespor takımımıza destek olmak içindir. Osmaniyespor’un adının geçtiği her yerde biz olacağız. Burada bizlere güvenerek gelen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizim ortak noktamız Osmaniyespordur. Diğer taraftar grupları ağabeyimiz, kardeşlerimizdir. Kentimizdeki idarecilerimizden destek bekliyoruz. Her sezon olduğu gibi önümüzdeki sezonda takımımızı yalnız bırakmayacağız. Deplasmanlarda da takımımızın yanında olacağız. Bizimle birlikte olan altın gibi, pırlanta gibi gençlerimiz var. Bunları spora yönlendirmek, takımıza destek olmaya yönlendiriyoruz. Aileleri bizlere güveniyor.”

Gençlik 80 Taraftarlar Grubu temsilcilerinden Ercan Yıldırım da, tek amaçlarının Osmaniyespor’a destek olduğunu kaydetti.

Sarı yeşilli ekibe destek olunduğu sürece başarılı olacağına inandığını dile getiren Yıldırım, ikinci lig yolunda Osmaniyespor’a başarı diledi.



Açıklamaların ardından sohbet havasında geçen etkinlikte katılımcılara künefe ikramında bulunuldu. Ümit KAHRAMAN
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.