Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye’de “Okul Sporları Planlama ve Değerlendirme Toplantısı” düzenlendi

Spor

Osmaniye'de 2023-2024 sezonunda okullar arası düzenlenecek spor faaliyetleri öncesinde değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Osmaniye Gençlik ve Spor il Müdürlüğü Spor Hizmetleri Okul Sporları şube müdürlüğü tarafından Kayı Boyu Kız Yurdu Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Spor Hizmetleri Müdürü Yücel Erdoğan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Coşkun, Spor Şube Müdürü Şehmuz Can, Okul Sporları Şube Müdürü Duran Kaşten, Okul Sporları tertip komitesi ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan Spor Hizmetleri Müdürü Yücel Erdoğan; Sporu Osmaniye’mizde tabana yayarak, küçük yaşlardan itibaren çocuklarda spor yapma alışkanlığının kazandırılması öncelikli hedefimizdir. Birlikte gerçekleştireceğimiz sistematik çalışmalar ve dayanışma çerçevesinde ilimize yakışır anlamda önemli başarılara imza atılacağımıza inanıyorum. Ben de sizlerin eski bir meslektaşınız olarak Spor tesislerimiz ve Müdürlüğümüzün kapısı sizlere her zaman açıktır. 2023-2024 eğitim öğretim yılının başta ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını ve başarılı geçmesini diliyorum şeklinde konuştu.

Slayt gösterisi eşliğinde istatistiksel verilerin incelenmesinin ardından, Spor Bilgi Sisteminin tanıtılması, okul spor faaliyetleri yönetmeliğindeki kılavuzlarda bulunan değişiklikler görüşüldü, Antrenörler ve Beden Eğitimi Öğretmenlerinin çalışmaları esnasında karşılaştıkları zorluklar ve önerilerinin de ele alındığı toplantı, gerekli çalışma, program ve ihtiyaçların belirlenmesi ile uzun yıllar Okul Sporları İl temsilciliği yapan Altan Tufan’a başarılı çalışlarından dolayı teşekkür plaketi taktim edilmesiyle program tamamlandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.