Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'de yetişen oyuncu Süper Lig'in liderine transfer oldu

Spor

Osmaniye Yeni Nesil Futbol Okulunda yetişen Berke Çelik, süper lig ekiplerinden Alanyaspor'a transfer oldu. Futbol okulunda Çetin ve Mesut hocanın 9 yaşında sokakta arkadaşlarıyla futbol oynarken keşfettikleri genç yetenek, 6 yıllık disiplinli çalışmasının semeresini aldı.

Osmaniye Yeni Nesil Futbol Okulunda yetişen Berke Çelik, süper lig ekiplerinden Alanyaspor'a transfer oldu.

Futbol okulunda Çetin ve Mesut hocanın 9 yaşında sokakta arkadaşlarıyla futbol oynarken keşfettikleri genç yetenek, 6 yıllık disiplinli çalışmasının semeresini aldı.

Yeni Nesil Futbol Okulundaki eğitiminin ardından 2017’de Konyaspor’a, 2018’de de Sivasspor’a transfer olan Berke, bu sene gelişiminin temel eğitim kısmını tamamlayarak Süperlig ekiplerinden Alanya spora transfer oldu.

Futbol okulu yöneticisi Çetin Tekin, bir sporcularını daha hayallerine kavuşturmanın haklı gururu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Çetin, şunları kaydetti:

“9 yasında sokakta arkadaşları ile futbol oynarken gördüğümüz ve futbol okulumuza kattığımız Berke Çelik 6 yıllık bir eğitim sonrası hakkıyla süper lig ekibine transfer oldu. 2017 yılında Konya spor, 2018 yılında Sivas sporun dikkatini çeken Berke bu sene gelişiminin temel eğitim kısmını tamamlayarak Süper Lig ekiplerinden Alanya spora transfer oldu. Çeşitli kategorilerde kulübümüzde ve Saimbey okul takımında olmak üzere toplam 185 resmi maça çıkan Berke bundan sonra futbol yaşantısına Alanya sporda devam edecek. Sporcumuza başarılar diliyoruz”

Çetin, Berke’nin başarısının futbola gönül veren ve hedefleri olan gençlere örnek teşkil edeceğini sözlerine ekledi. Ümit KAHRAMAN
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.