Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniyeli okçular, Türkiye şampiyonasına damga vurdular

Spor

Osmaniye Cebelibereket Geleneksel Okçuluk Kulübü ile Kadirli Ötüken Okçuluk sporcuları, Okçuluk Açık Hava Türkiye Şampiyonasından başarıyla döndü. Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyonu tarafından Konya’da düzenlenen Türkiye şampiyonasında, Melike Çolakkadıoğlu kategorisinde Türkiye şampiyonu olurken Efe Mahadin Türkiye 2'incisi, Nureddin Kolutek Türkiye 3'üncüsü, Berra Gül ise Türkiye 5'incisi oldu.


Osmaniye Cebelibereket Geleneksel Okçuluk Kulübü ile Kadirli Ötüken Okçuluk sporcuları, Okçuluk Açık Hava Türkiye Şampiyonasından başarıyla döndü.





Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyonu tarafından Konya’da düzenlenen Türkiye şampiyonasında, Melike Çolakkadıoğlu kategorisinde Türkiye şampiyonu olurken Efe Mahadin Türkiye 2'incisi, Nureddin Kolutek Türkiye 3'üncüsü, Berra Gül ise Türkiye 5'incisi oldu.





Kulüp Başkanı Mehmet Çetinkaya, başarılarından dolayı sporcularını tebrik etti.





Okçularıyla gurur duyduğunu ifade eden Çetinkaya, “Şampiyona elemeleri geçerek finallere kalan Cebelibereket Geleneksel Okçuluk Kulübü sporcularımızdan Melike Çolakkadıoğlu, kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu. Yine sporcumuz Berra Gül 5. olarak şampiyonayı tamamladı. Kadirli Ötüken Okçuluktan Selim Hocamızın talebeleri Efe Mahadin Türkiye 2.si, Nureddin Kolutek ise aynı kategoride Türkiye 3.sü olarak şehrimizi sahada en güzel şekilde temsil etmişlerdir. Sizler bizim geleceğimiz ve gururumuzsunuz. Bize bu gururu yaşattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.





Çetinkaya, meydana çıkıp ok uçuran tüm çocukların gönüllerin şampiyonu olduğunu sözlerine ekledi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.