Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniyeli sporcu dünya şampiyonasına bileniyor

Spor

Kick Boks Athens Challange Dünya Kupasında büyüklerde ülkemizi Kenan Karık hocanın öğrencisi Osmaniye’li sporcu Aybüke Kılınç temsil edecek. Osmaniye’yi Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’nda Türkiye dereceleri alarak başarı ile temsil etmenin sevincini yaşadıklarını belirten Kick Boks Milli Takım Baş Antrenörü ve Kıckboks Pointfighting Teknik Kurul Başkanı Kenan Karık, Osmaniye’li sporcuların bu turnuvada kazandığı Türkiye dereceleri ile Dünya şampiyonası kapısını araladığını söyledi.

Kick Boks Athens Challange Dünya Kupasında büyüklerde ülkemizi Kenan Karık hocanın öğrencisi Osmaniye’li sporcu Aybüke Kılınç temsil edecek.

Osmaniye’yi Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’nda Türkiye dereceleri alarak başarı ile temsil etmenin sevincini yaşadıklarını belirten Kick Boks Milli Takım Baş Antrenörü ve Kıckboks Pointfighting Teknik Kurul Başkanı Kenan Karık, Osmaniye’li sporcuların bu turnuvada kazandığı Türkiye dereceleri ile Dünya şampiyonası kapısını araladığını söyledi.




Osmaniye’yi ulusal ve Türkiye’yi de uluslar arası şampiyonalarda başarı ile temsil etmenin sevincini ve gururunu yaşadıklarını belirten Kick Boks Milli Takım Baş Antrenörü Kenan Karık, Yunanistan’da Türkiye’yi temsil edecek olan öğrencisi Aybüke Kılınç’ın Dünya Kupası şampiyonasında başarılı bir derece alacağına inandıklarını belirterek kendisine başarılar diledi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.