Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniyeli Sporcu Milli Takımda

Spor

Bocce Milli Takımına seçilen Osmaniyeli sporcu Muhammed İzzet Gelegen, İtalya’da yapılacak Gençler Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. Oyuncunun Antrenörü ve Osmaniye Bocce Bowling Dart Federasyonu İl Temsilcisi Nesrin Börklüce Erduran, “İnanmak başarmanın yarısıdır diyerek 5 yıl önce çıktığımız Bocce yolunda, her yıl Türkiye Şampiyonluğu elde ederken sporcum Muhammed İzzet Gelegen’in Milli Takım’a girmesiyle şampiyonluğumuzu taçlandırdık” dedi.

Bocce Milli Takımına seçilen Osmaniyeli sporcu Muhammed İzzet Gelegen, İtalya’da yapılacak Gençler Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

Oyuncunun Antrenörü ve Osmaniye Bocce Bowling Dart Federasyonu İl Temsilcisi Nesrin Börklüce Erduran, “İnanmak başarmanın yarısıdır diyerek 5 yıl önce çıktığımız Bocce yolunda, her yıl Türkiye Şampiyonluğu elde ederken sporcum Muhammed İzzet Gelegen’in Milli Takım’a girmesiyle şampiyonluğumuzu taçlandırdık” dedi.



Muhammed’in İtalya/Alassio’da düzenlenecek Gençler Dünya Şampiyonasında Osmaniye’yi ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğini belirten Börklüce, “Hayalini kurarken gerçekleştiren Rabbim’ e şükürler olsun. Bu yolda bana her daim dua ve desteklerini esirgemeyen başta eşim Şid Doğan Börklüce ve canım aileme, TBBDF Başkanım Doç. Dr. Mutlu Türkmen, As Başkanım Faik Kapsız, TBBDF yönetim kurulu üyesi Mustafa Doğru hocam , 7 Ocak Spor Kulübü başkanım Nurdane Doğru, her ânımı birebir benle yaşayan gönlü güzel dostlarım ve ismini sayamadığım herkese çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız” diye konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.