Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniyespor 80 Taraftarlar Derneği, futbolculara kahvaltı verdi

Spor

Osmaniye 80 Taraftarlar Derneği organizasyonuyla sarı yeşilli futbolcularla Karacabey Bld. spor maçı öncesinde sabah kahvaltısında bir araya gelindi.

Osmaniye 80 Taraftarlar Derneği organizasyonuyla sarı yeşilli futbolcularla Karacabey Bld.spor maçı öncesinde sabah kahvaltısında bir araya gelindi.

Devlet Bahçeli Bulvarı Bakrach Cafe Ve Şarküteri İşletmesinde, kahvaltı yapan taraftar, yönetici, teknik ekip ve futbolcular birlik beraberlik mesajı verdi.


Etkinliğe, 80 Taraftarlar Derneği Başkanı Yunus Kurt ve tribün lideri Bilgin Gürbüz, Osmaniyespor Taraftarlar Derneği As Başkanı Bekir Esen ve tribün lideri Bayram Sümbül (atletli dayı), Osmaniyespor Yöneticileri, teknik ekip ve futbolcular katıldı.

https://www.youtube.com/watch?v=iCYwmwrVEr0&t=114s

Burada bir açıklama yapan Bilgin Gürbüz, dermek olarak her zaman Osmaniyespor FK’nın yanında olduklarını belirtti.

Kulüp Başkanı Mustafa Baştuğ’a teşekkür eden Gürbüz, “Osmaniyespor taraftarları olarak her zaman takımımızın yanındayız. Kulüp başkanımızın yurt dışında olduğunu öğrendik. Kendisine saygılarımızı iletiyorum” dedi.

Bayram Sümbül de takımın iyi yerlere gelmesi için çalıştıklarını ifade ederek, “Kim Osmaniyespor için bir çivi çakıyorsa ondan Allah razı olsun. Takımımıza bundan sonraki maçlarda başarı diliyoruz” dedi.

Osmanyespor Yöneticileri, teknik ekip ve futbolcuları da kahvaltı için dernek temsilcilerine teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.