Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniyespor FK 3 hazırlık maçı oynayacak

Spor

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek Osmaniyespor FK, Kızılcahamam da sezon hazırlıklarını sürdürüyor.


Sarı yeşilli ekibin Teknik Direktörü Mustafa Diliçıkık, kampın oldukça verimli geçtiğini belirtti.





Kampı ve transferleri değerlendiren Diliçıkık, takımın ilk hazırlıklarını Osmaniye’de yaptıktan sonra bir haftayı aşkın süredir de Kızılcıhaman kampının devam ettiğini anlattı.









Teknik, taktik ve güç antrenmanları yaptıklarını ifade eden Diliçıkık, Ağustos’un 9’una kadar buradaki kampın süreceğini söyledi.









Geçen sezondan 8 sporcuyla yeniden anlaşma sağlandığını dile getiren Diliçıkık, “Takımımıza transferler devam diyor. Anlaşma sağladığımız futbolcular kampımıza katılmaları devam ediyor. Üç hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Bu da pandemi sürecinde test yaptırmamız gerekiyor. Burada onları yaptırabilirsek 3 hazırlık maçı yapmak istiyoruz” dedi.









Diliçıkık, 2020-2021 futbol sezonunda mücadele edecekleri grubu değerlendirdi.





Grupta güçlü rakiplerin olduğunu anlatan Diliçıkık, “Grubumuzda 17 takım bulunuyor. Güçlü takımlar var. Bilindiği gibi Karşıyaka ve Soma final oynadılar. Yarı final oynayan Erokspor da bizim grubumuzda. Bu sene lige katılan il takımları da var. Zor bir grup ama biz arkadaşlarımıza güveniyoruz. İnşallah, elimizden gelen en iyi mücadeleyi vererek hedefimize ulaşacağız. Çalışmalarımızda bu yönde devam ediyor.” ifadelerini kullandı. Ümit KAHRAMAN


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.