Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniyespor FK galibiyete şartlandı

Spor

TFF 3. Lig 3.

TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden Osmaniyespor FK, hafta sonu sahasında konuk edeceği Medicalpark Batman Petrolspor A.Ş. maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.




7 Ocak stadında Teknik Direktör Mustafa Diliçıkık öncülüğüne çalışmalarını tamamlayan futbolcuların hırslı oldukları gözlemlendi.



İdman sonrasında açıklama yapan Diliçıkık, sarı yeşilli ekibin play-off şansını sürdürmesi için sahasında puan kaybına tahammülü olmadığını söyledi.

Osmaniyespor FK’da olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Diliçıkık, “Kısa zamanda 3 maç oynadık ve 7 puan topladık. Üç maçtır gol yemiyoruz. Takımda belli saatten sonra düşüş görünüyordu. Bunu halletmeye çalıştık. Her maçı özellikle de içerde kazanmak için oynayacağız. Batman maçı önemli, kazandığımızda iyiden iyiye play of’tayız” dedi.



Sakatlıklar hakkında da bilgi veren Diliçıkık, “Sağ arka adalesinde yırtık olan Mustafa bu hafta oynayamayacak. Stoper Hamit sarı kart cezalısı. Tayfun’da bir rahatsızlık var onu da maça yetiştirmeye çalışacağız. Sakat ve cezalılarımızın yerine oynayacak olan sporcularımızın da arkadaşlarını aratmayacağına inanıyorum” diye konuştu.



Takım kaptanı Ahmet Baykal da motivasyonlarının iyi olduğunu konuk edecekleri Batman ekibine karşı sahadan 3 puanla ayrılacaklarına inandığını söyledi.



Defans oyuncusu Kerim Bölük de taraftarın da desteği ile 3 puanın sahibi olacaklarını kaydetti.

Antrenman sonrasında Osmaniyespor 80 Taraftarlar Derneği tarafından futbolculara tatlı ikramı yapıldı. Ümit KAHRAMAN

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.