Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniyespor FK, Kelkit duvarını aşamadı

Spor

TFF 3. Lig 3.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta oynana maçta Osmaniyespor FK, evinde konuk ettiği 1954 Kelkit Belediyespor ile golsüz berabere kalarak birer puanı paylaştı.

Konuk takım maçın 40. Dakikasından itibaren maçta 10 kişi ile mücadele etti. Konuk takımdan Hüseyin Teker, 28. Dakikada gördüğü sarı kartın ardından 40. Dakikada da sarı kart görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Adeta tek kale oynanan maçta konuk ekip kontratakla gol yoluna gitmeye çalıştı. Özellikle bir kişi eksik kaldıktan sonra defans ağırlıklı ve maçı soğutmaya yönelik oynayan konuk ekip, maç sonunda istediği bir puanı aldı.


Grupta onuncu hafta sonunda aldığı beraberlik ile beraberlik sayısını altıya çıkaran Osmaniyespor FK, grupta en fazla berabere kalan takım unvanını da korudu. Aldığı bir puan ile puanını 15 yapan Osmaniyespor FK, 10. Hafta sonunda grupta 8. Sırada yer aldı. Konuk ekip Kelkit Belediyespor ise 8 puan ile 16. Sırada yer aldı.


Osmaniyespor FK, 3 Kasım’da oynanacak ligin 11. Hafta maçında deplasmanda Nazilli Belediyespor’a konuk olacak.

Stad: 7 Ocak Stadı

Hakemler: Yunus Dursun xx, Burak Gültek xx, Adnan Akbulut xx


Osmaniyespor FK: Alp Arda xx, Burak Kara xx (Dk.88 Onur Kızıltaş), Kerim Bölük xx, Hamza Türkmen xx, Metehan Mimaroğlu xx, Deniz Karadeniz x (Dk.60 Buğrahan Baran), Cihad Ateş x, Taşkın Kartal xx, Tayfun Sabri Gümüşoğlu x, Vedat Saygı xx, Furkan Demir x (Dk.60 Yasin Çakaloğlu)


1954 Kelkit Belediyespor: Onur Bilgin xx, Hüseyin Teker x, Hamza İpekçi xx (Dk.74 Enes Ocak), Ensar Kemaloğlu xx, Tufan Deniz Gelen x, Erkan Bükülmez xx, Adem Sağlam xx, Adem Kaba xx, Halil İbrahim Keleş xx, Ozan Şamiloğlu xx (Dk.90 Kemal Kazan), Tayfun Çulha x (Dk.46 Caner İlyas)


Sarı Kartlar: Dk.28-40 Hüseyin Teker, Dk.70 Onur Bilgin (Kelkit Belediyespor), Dk.28 Deniz Karadeniz, Dk.34 Tayfun Sabri Gümüşoğlu, Dk.52 Furkan Demir, Dk.90+ Buğrahan Baran (Osmaniyespor)

Kırmızı Kart: Dk.40 Hüseyin Teker (Kelkit Belediyespor)


Haber: Ali Celal KAYMAK
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.