Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniyespor FK namağlup şampiyon oldu

Spor

Osmaniye’de düzenlenen U19 il birinciliği müsabakalarında il şampiyonluğunu Osmaniyespor FK takımı elde etti. Sarı yeşilli takım, alt yapı liglerindeki başarısını sürdürerek U14, U16 liginin ardından U19 liginde de şampiyonluğa ulaştı.

Osmaniye’de düzenlenen U19 il birinciliği müsabakalarında il şampiyonluğunu Osmaniyespor FK takımı elde etti.

Sarı yeşilli takım, alt yapı liglerindeki başarısını sürdürerek U14, U16 liginin ardından U19 liginde de şampiyonluğa ulaştı.


Takım antrenörü Nuh Kurt, yaptığı açıklamada, başarılı sporcularını tebrik etti.



Şampiyonluk kupasını kulüp başkanı Mustafa Baştuğ’a hediye ettiklerini ifade eden Kurt, “Şükür Allah’ımıza bugün son karşılaşmada Tüysüzspor karşısında da galip gelerek 22 de 22 yaptık ve rekor kırarak U19 liginde şampiyonluk kupasını kaldırdık. Burada öncelikle gurur duyduğum sporcularıma, final maçımızı bizi seyretmeye gelen taraftarlara, İl Spor Müdürü Mustafa Loğoğlu’na, Futbol İl Temsilcisi Harun Uygun’a, İl Spor Müdürlüğü çalışanlarına, bizlerin yanında olan ikinci Başkan Salih Bahçeli’ye, hep yüreği bizle atan Ebru Poyraz ablamıza ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız. Kupayı her zaman olduğu gibi bizler için büyük emeği olan saygı değer Başkanımız Mustafa Baştuğ’a hediye ediyoruz” şeklinde konuştu. Ümit KAHRAMAN

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.