Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniyespor FK, yeni sezon hazırlıkları için Afyon'a gitti

Spor

TFF 2019-2020 Futbol sezonunda 3. Lig 3.

TFF 2019-2020 Futbol sezonunda 3.Lig 3.Grupta mücadele edecek Osmaniyespor FK, son idmanını yaparak ilk etap kamp için Afyon’a gitti.

Teknik Direktör Mehmet Seçkin yönetiminde, son hazırlıklarını tamamlayan sarı yeşilli futbolcuların hırslı oldukları gözlendi.


İdman sonrasında açıklamada bulunan Seçkin, 10 günlük kamp için Afyon’a hareket edileceğini belirtti.



Yeni sezonda takımlara başarı dileyen Seçkin, şunları kaydetti:
“Tüm sporculara sağlıklı bir sezon geçirmelerini diliyorum. Biliyorsunuz 3 Lig'in 3 grubunda yer alıyoruz. Spor kamuoyu kağıt üzerinde iddialı bir grupta yer aldığımızı yorumluyor. Önceki yıllarda da buna benzer gruplarda da birçok kez mücadele ettik. Futbol sahada oynanıyor, ciddiye alıyoruz, önemsiyoruz bütün takımlara saygı gösteriyoruz. Ancak kendimizin de iddialı olduğumuzu söylüyoruz. Yarından itibaren Afyon'da 10 günlük bir kamp yapacağız. Yavaş yavaş toparlanıyoruz. Eksiklerimiz var, transferlerimiz başladı. Görüştüğümüz oyuncular var, kulüp başkanımız vermiş olduğumuz oyuncu listesini uyumaya çalışıyor. Bu şekilde yolumuza devam ediyoruz, şu ana kadar her şey yolunda diyebilirim. Gönül isterdi ki bir önceki sezondan takımımızda top koşturan çok sayıda futbolcuyla yolumuza devam edelim. Ancak bu böyle olmadı. Dolayısıyla yeniden takım yapmak zorunda kaldık. Bu durum sporcuların ekonomik durumları ile alakalıdır. Dolayısıyla bu tablo karşımıza bu şekilde çıktı ve yeni takım yapmak zorundayız. Şartlar bu şekilde buna uymak zorundayız.”



Şeçkin yeni sezon için 8 futbolcuyla resmi sözleşme imzalandığını belirtti.

Görüştükleri, prensipte anlaştıkları ve kampa davet ettikleri sporcular olduğunu ifade eden Seçkin, 25 kişilik bir kadro kurmayı planladığını aktardı.



Taraftarlara seslenen Seçkin, “Oyun taraftarlarla oynanıyor. Ben de geçmişte rakip olarak Osmaniyespor sahasında top koşturdum. Buradaki coşkuyu heyecanı iyi bilenlerdenim. Aynı desteği bekliyorum. Onları sezonu nasıl hazırlandığını duyuyorum, zaman zaman onlarla da iletişim kurmaya çalışıyorum. Buradaki beklentinin farkındayım. Osmaniye sporla ilgilenen, gönül veren herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bunu ilk gün de söyledim bugün de tekrar ediyorum biz tek başımıza hiçbir şey başaramayız. Taraftarımızdan destek bekliyorum.” şeklinde konuştu.



Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.