Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniyespor FK'dan transfer açıklaması

Spor

Osmaniyespor FK'da teknik heyet raporu doğrultusunda Deniz Karadeniz, Furkan Demir ve Cuma Oktay Bakmaz ile yollar ayrıldı, Burak Kara ise kadro dışı bırakıldı.   Kulüpten yapılan açıklamada, "Cihad Ateş ile karşılıklı anlaşarak ve Metehan Mimaroğlu ile futbolcunun Osmaniyespor FK’da futbol hayatına devam etmeme isteği ve gelecek teklifleri değerlendirmek istemesi üzerine yollarımızı ayırmış bulunuyoruz.


Osmaniyespor FK'da teknik heyet raporu doğrultusunda Deniz Karadeniz, Furkan Demir ve Cuma Oktay Bakmaz ile yollar ayrıldı, Burak Kara ise kadro dışı bırakıldı.



 



Kulüpten yapılan açıklamada, "Cihad Ateş ile karşılıklı anlaşarak ve Metehan Mimaroğlu ile futbolcunun Osmaniyespor FK’da futbol hayatına devam etmeme isteği ve gelecek teklifleri değerlendirmek istemesi üzerine yollarımızı ayırmış bulunuyoruz." denildi.



 



Yönetim Kurulu ve Teknik Ekibin transfer çalışmalarına devam ettiği belirtilen açıklamada, "En kısa sürede yeni transferlerimizle ikinci yarı çalışmalarımıza devam edilecektir. Şehrimizin başarısı için saygıdeğer Osmaniyespor FK taraftarlarından her zaman olduğu gibi ikinci yarıda da takımımıza destek vereceğinizden şüphemiz yoktur." ifadelerine yer verildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.