Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye’yi yasa boğan kaza: 1 ölü, 9 yaralı

Spor

Osmaniyespor FK’lı taraftarları taşıyan araç Manisa’da kaza yaptı. Kazada Erman Can Artan (35) hayatını kaybederken 9 taraftar da yaralandı.

Sarı yeşilli takımın Bergama Belediyespor ile oynayacağı maçta takımlarını desteklemek için Osmaniye’den hareket eden taşıyan Abdullah Kalan idaresindeki 80 M 0248 plakalı minibüs, Gölmarmara - Salihli karayolunun 32. kilometresinde bariyerlere çarparak yan yattı.

İhbar üzerine olay yerine polis, kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Osmaniye İl Müdürlüğünde görevli Erman Can Artan olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada Serkan Tekelek, Erol Öztürk, Ömer Özdemir, Bilgin Gürbüz, Halil Yalçın, Abdullah Karaca, Ali Demir, Özgür Emir ve Mehmet Keskin yaralandı. Ahkisar Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla kazayla ilgili soruşturmaya başlatıldı.

Sarı yeşile gönül veren Erman Can Artan’ın vefat haberi Osmaniye’yi ve spor camiasını yasa boğdu.

Artan için Türkiye Futbol Federasyonu, Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu, İsmail Kaya, Baha Ünlü, Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye OSB Başkan Vekili Şerif Tosyalı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun, Osmaniyespor FK Başkanı Bülent Çenet ve taraftar dernekleri ile çok sayıda kişi ve kurum başsağlığı mesajı yayınladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.