Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

PFDK'dan Osmaniyespor FK'ya ihtar, Nevşehir Belediyespor'a ceza

Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 15 Eylül 2019 tarihinde oynanan Nevşehir Belediyespor - Osmaniyespor FK maçından dolayı ev sahibi ekibe para, konuk ekibe ise ihtar cezası verdi.   PFDK, geçen hafta oynanan Nevşehir Belediyespor - Osmaniyespor FK müsabakasında, Osmaniyespor FK taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI, müsabaka organizasyon toplantısında ve müsabaka saatinde en az 2 adet forma setini yanlarında bulundurmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle İHTAR CEZASI ile cezalandırdı.


Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 15 Eylül 2019 tarihinde oynanan Nevşehir Belediyespor - Osmaniyespor FK maçından dolayı ev sahibi ekibe para, konuk ekibe ise ihtar cezası verdi.



 



PFDK, geçen hafta oynanan Nevşehir Belediyespor - Osmaniyespor FK müsabakasında, Osmaniyespor FK taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI, müsabaka organizasyon toplantısında ve müsabaka saatinde en az 2 adet forma setini yanlarında bulundurmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle İHTAR CEZASI ile cezalandırdı.



 



Nevşehir Belediyespor Kulübünü de takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1.600. TL PARA CEZASI ile cezalandırdı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.