Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Şampiyon Huzurevi Bocce takımı coşkuyla karşılandı

Spor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenlenen Huzur BOCCE Ligi 2021 finallerinde şampiyon olan Osmaniye Özden Huzurevi bocce takımı, kentte coşkuyla karşılandı. 

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun ve kurum çalışanları, “Evinize Hoş geldiniz Şampiyonlar” pankartıyla karşılanan takım, pasta keserek şampiyonluğu kutladı. 

Osmaniye ekibi, Manavgat ilçesi Evrenseki Turizm Merkezi'nde düzenlenen lig finalinde Tekirdağ Zübeyde Hanım Huzurevi'ni 12-10 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.

Türkiye'nin çeşitli şehirlerindeki huzurevi sakinlerinden oluşan 24 takım katıldığı Huzur BOCCE Ligi 2021 liginde finallerde, üç gün süren müsabakalarda Osmaniye Özden Huzurevi ile Tekirdağ Zübeyde Hanım Huzurevi finale kalan takımlar oldu. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzman Dr. Orhan Koç'un açılış topunu atmasıyla başlayan final müsabakasını 12-10 kazanan Osmaniye Özden Huzurevi, şampiyon oldu. 

Karşılama töreninde konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun, "Osmaniye Özden Huzurevi takımımız, daha önce bölge şampiyonlukları elde etmişlerdi. Bu yıl düzenlenen Huzur BOCCE Ligi 2021'de favori takım olarak finale kalan ve şampiyon olan takımımız, bizi fazlasıyla gururlandırdı. Takımımıza ve takım antrenörü Davut Oğuzhan Bey'e bu başarılarından dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda da başarılı olmalarını diliyorum" diye konuştu. Spor 80

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.