Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Sedat Acar: Osmaniye’ye artı değer katmak için çalışıyoruz

Spor

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Acar, Osmaniye’de spor adına yapılacak projelerle ilgili bilgiler verdi. 

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Genç Ofis Otağında gerçekleşen kahvaltılı basın toplantısında Osmaniye Gençlik ve Spor Müdürü Sedat Acar, kentte faaliyet gösteren basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

Acar, Osmaniye’ye 3 ay önce atandığını fakat şehire çabuk adapte olduğunu ifade ederek kendini evindeymiş gibi hissetiğini belirtti. 

Acar, Osmaniye’ye artı değer katmak için çalıştıklarını ifade ederek; “Bu anlamda sportif anlamda kente yapmayı planladığımız çalışmalarla ilgili olarak basın mensuplarımızın görüşlerini de önemsiyoruz. Osmaniye'de görev yaptığımız süre zarfında 7/24 çalışacak şekilde kendimize adapte ettik. Toplum nezdinde olumlu dönüşler olunca bu bizim sorumluluğumuzu da arttırıyor. Osmaniye'de bütün tesislerimiz halkımızın hizmetine açıktır hiçbir tesisimiz kapalı olmayacak yaş sınırını kaldırdık her yaşta insan bizim tesislerimizden faydalanabilecek. Arkadaşlarımla beraber sahada olacağız devletimizin sunmuş olduğu imkanlar dahilinde belli mahallelerde sportif alanlar oluşturarak bize gelemeyen çocuklarımızı spor yaptırmayı hedefliyoruz” dedi.

Sporu bir yaşam biçimi haline getirmek için çalıştıklarını vurgulayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar; “Sporu bilinçli yapmadığımız zaman umulmadık sakatlıklarla karşılaşabiliyoruz, vatandaşlarımız yaşına göre vücut yapısına göre sporun içerisinde aktif olarak bulunmalıdır sporu bir yaşam biçimi haline getirmek durumundayız. Bizler Spor tesislerimizde antrenörlerimiz nezdinde bilinçli Spor aktivitelerine devam edeceğiz. Görevimiz süresince en güzel hizmeti verebilmek için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Acar konuşmasının devamında, reklamdan ziyade iş yapacaklarını ve geleceğin teminatı olan gençleri daha sağlıklı ve güzel tesislerde geleceğe hazırlamak için mücadeleye devam edeceklerinin altını çizdi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.